Panel υψηλής φωτεινότητας εώς 2500 nits – Αναγνώσιμες και με συνθήκες ηλιοφάνειας

Panel αλουμινίου – ψύκτρα απαγωγής θερμότητας

Ενσωματωμένο Built-in Media Player/Μνήμη 4GB

24ωρη λειτουργία

Βιομηχανικό περίβλημα

Προβολή Portrait (κάθετη) και Landscape (οριζόντια)

Εβδομαδιαίος προγραμματισμός On/Off

Δυνατότητα πολλαπλών παράλληλων προβολών video/εικόνας/κειμένου

Συμπεριλαμβάνεται η βάση στήριξης

Συμπεριλαμβάνεται το λογισμικό

Τεχνικα Χαρακτηριστικα

Resolution: 1920 x 1080

Brightness (nits): 2500

Contrast: 4000:1

Backlight: Vertical Led Light Source

Refresh Rate (ms): 6,5              

Viewing angle: 178 / 178

Service life (hours): 50,000

FUNCTIONAL CHARACTERISTICS

Video Input : USB × 1 , SD × 1 , HDMI x 1

USB, SD Supports Video Formats : support extended .avi , mpg , dat, rm / rmbv , wmv

USB, SD Supports Audio Formats : support extended .mp3 , wma ,m4a /aac

USB, SD supports Image Formats : support extend .jpg / jpeg , bmp , png

Timing on-off : Free set Multi-period time

Abnormal Voltage Protection : Provide detection for internal voltage. It’ll self-closing for protection once it deviates from the standard value range. 

Intelligent temperature control system : Intelligent temperature control function can automatically control the working situation of cooling fan according to environment, to ensure that products can work in environment of high temperature.

POWER SUPPLY

Standby Power Consumption (w) : 2

Shutoff Power Consumption (w): 0.5

Intelligent Optical Sensor : With automatic function of light sensing. Self-regulation of screen brightness according to the light intensity of environment.

Outdoor Grade : sunlight readable , no blacking

Max Power Consumption(w) : 200

PHYSICAL SPECIFICATIONS

                      

 

                 

Panel Υψηλής Φωτεινότητας
Αναγνώσιμες και με συνθήκες ηλιοφάνειας

Περίβλημα αλουμινίου υψηλής ποιότητας

Ενσωματωμένο Built-in Media Player

Με ποια κριτήρια να επιλέξω την LCD οθόνη για βιτρίνα καταστήματος;

Οι βιτρίνες όπως και κάθε άλλη εφαρμογή απαιτούν συγκεκριμένα κριτήρια για την επιλογή της σωστής οθόνης LCD. Σκεφτείτε καλά για ποιόν λόγο θέλετε να τοποθετήσετε μια LCD οθόνη στη βιτρίνα του καταστήματός σας. Θέλετε να προσελκύσετε την προσοχή του περαστικού πελάτη; Θέλετε να προβάλετε περιεχόμενο το οποίο θα ανανεώνεται συχνά; Θέλετε να κάνετε προβολή βίντεο, κινούμενων εικόνων, animation ή θέλετε να προβάλετε στατικές εικόνες και κείμενα; Από πόσο μακριά θέλετε η LCD οθόνη να είναι αναγνώσιμη; Θέλετε η LCD οθόνη να είναι μια διαδραστική οθόνη αφής ή μια απλή οθόνη προβολής;

Περίβλημα

Συνήθως στις βιτρίνες, οι LCD οθόνες τοποθετούνται πίσω από το τζάμι, σε μια κεντρική θέση.  Ως εκ τούτου θα πρέπει να επιλέξετε ένα περίβλημα της οθόνης που να είναι ευπαρουσίαστο από όλες τις πλευρές, ακόμα και από την πίσω. Αυτό σημαίνει πως οι βιομηχανικές οθόνες LCD δεν είναι κατάλληλες. Ένα μεταλλικό σασί είναι καλύτερη λύση από πλαστικό και αυτό γιατί το πλαστικό περίβλημα δεν είναι τόσο ανθεκτικό και έχει την τάση να επιδεινώνεται  και να φαίνεται ξεπερασμένο αρκετά γρήγορα.

Τοποθέτηση

Ο τρόπος τοποθέτησης για τη LCD οθόνη στη βιτρίνα του καταστήματος ποικίλει και θα πρέπει να συμβουλευτείτε ειδικό για να βρείτε την επιλογή τοποθέτησης που ταιριάζει με το ντεκόρ στο κατάστημα σας.

Μέγεθος

Το προφανές για την επιλογή σας είναι το μέγεθος της LCD οθόνης που θα διαλέξετε. Στη βιτρίνα, μια μεγάλη LCD οθόνη είναι απαραίτητη για να τραβήξει το βλέμμα των περαστικών. Υπολογίστε ένα ελάχιστο μέγεθος LCD οθόνης 42” για μικρά καταστήματα ή κατά προτίμηση και για καλύτερα αποτελέσματα μέγεθος LCD οθόνης 65”. Φυσικά το μέγεθος εξαρτάται και από το τι άλλο σκοπεύετε να προβάλετε στη βιτρίνα σας. Εάν δεν υπάρχει τίποτε άλλο εκτός από την LCD οθόνη, τότε μπορείτε να προσθέσετε περισσότερες LCD οθόνες έτσι ώστε να γεμίσουν το χώρο της βιτρίνας σας με φωτεινές πολύχρωμες οθόνες LCD.

Built-in Media Players

Οι περισσότερες LCD οθόνες βιτρίνας, χρησιμοποιούνται για επαναλαμβανόμενη αναπαραγωγή είτε πρόκειται για εικόνες, είτε βίντεο, κινούμενα γραφικά, κείμενα. Τα περιεχόμενα αυτά θα πρέπει να παραχθούν από κάποια συσκευή αναπαραγωγής πολυμέσων υπολογιστή. Ο απλούστερος τρόπος για να γίνει αυτό είναι να αγοράσετε μια LCD οθόνη, η οποία θα έχει ενσωματωμένο πλακέτα αναπαραγωγής πολυμέσων “Built-in Media Player”. Στη συνέχεια θα μπορείτε να φορτώσετε τα δεδομένα μέσω ενός απλού USB stick και να τα εκτελέσετε.

Φωτεινότητα

Η φωτεινότητα της LCD οθόνης για τη βιτρίνα σας, θα εξαρτηθεί από το χώρο που βρίσκεται το κατάστημά σας.

Εάν η βιτρίνα του καταστήματος φαίνεται σε εξωτερικό χώρο, τότε είναι πολύ σημαντικό η LCD οθόνη να είναι αναγνώσιμη στο φώς του ήλιου με επιλογή μοντέλου υψηλής φωτεινότητας (1000 nits), έτσι ώστε οι εικόνες που θα εμφανίζονται να ξεχωρίζουν ακόμη και όταν οι ακτίνες του ήλιου πέφτουν επάνω στην οθόνη. Οι περισσότερες LCD οθόνες του εμπορίου δεν προσφέρουν αυτή τη δυνατότητα. Επίσης θα πρέπει να λάβετε υπόψη πως φαίνεται η LCD οθόνη τη νύχτα. Εάν η LCD οθόνη παραμείνει σε πλήρη φωτεινότητα τη νύχτα, θα είναι πολύ εκθαμβωτική για τους ανθρώπους ώστε να κοιτάνε το περιεχόμενο ευχάριστα στο σκοτάδι. Η λύση είναι το “Auto Dimming” όπου με τη προσθήκη αισθητήρα φωτός, η οθόνη χαμηλώνει αυτόματα όταν το επίπεδο φωτισμού του περιβάλλοντα χώρου είναι χαμηλό. Ως εκ τούτου η βιτρίνα του καταστήματος που φαίνεται σε εξωτερικό χώρο χρειάζεται και το “Auto Dimming” καθώς επίσης και υψηλή φωτεινότητα για να είναι αναγνώσιμη στον ήλιο.

Εάν από την άλλη πλευρά, η LCD οθόνη βρίσκεται σε τελείως κλειστό εσωτερικό χώρο, για παράδειγμα σε ένα μεγάλο εμπορικό κέντρο, δεν είναι απαραίτητο να επιλέξετε να είναι αναγνώσιμη στον ήλιο, αλλά χρειάζεται να έχει επαρκή φωτεινότητα ώστε όταν προβάλετε μια εικόνα να έχει επαρκή φωτισμό. Έτσι ένα ενδεικτικό μέσο όρο φωτεινότητας για σωστά αποτελέσματα είναι μεγαλύτερο από (450 nits).