Οι κινητές οθόνες LED αποτελούν μέρος της νέας ψηφιακής εποχής. Αυτό τις καθιστά μοναδικές και αξιοπρόσεκτες.

Μπορούμε να μεταφέρουμε την οθόνη σε οποιαδήποτε τοποθεσία για να παραδώσει το μήνυμά σας, κατευθείαν στο κοινό-στόχο σας. Με πλήρεις δυνατότητες μετάδοσης βίντεο, ήχου και εκπομπής, μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για να διαφημίσει το μήνυμά σας σε ειδικές εκδηλώσεις, συνέδρια, εμπορικές εκθέσεις και άλλες συγκεντρώσεις.

ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΓΙΑ

ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ

Η ενοικίαση μιας κινητής LED οθόνης είναι η τέλεια λύση για να επεκτείνετε τη σκηνή στις μάζες με live feed της συναυλίας.

ΕΤΑΙΡΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Η ενοικίαση κινητής LED οθόνης για την εταιρική σας εκδήλωση, θα σας ανεβάσει επίπεδο σε κάθε εκδήλωση, συνάντηση ή εταιρική συγκέντρωση.

ΦΕΣΤΙΒΑΛ

Οι κινητές LED οθόνες είναι ιδανικές για διασκεδαστικά video, ζωντανή προβολή κάμερας και διαφημίσεις χορηγών. Η ενοικίαση LED οθόνης θα προσελκύσει την προσοχή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Διαφημιστείτε τις ώρες αιχμής ή σε εγκαίνια. Η συνειδητοποίηση της εμπορικής επωνυμίας, οι εκκινήσεις προϊόντων, διαφημιστικές εκστρατείες και επιχειρηματικές υπηρεσίες είναι μερικά παραδείγματα.

ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ

Από τα τουρνουά γκολφ έως τα τυχερά παιχνίδια, η ενοικίαση κινητής LED οθόνης μπορεί να χρησιμοποιηθεί με μια κάμερα για τη ζωντανή προβολή, να υποστηρίξει διαφημίσεις, μια γιγαντιαία κονσόλα παιχνιδιών, video ψυχαγωγίας και πολλά άλλα.

ΠΑΡΤΥ

Δοκιμάστε την οθόνη LED στα πάρτι. Παρακολουθήστε Σπορ, Εκθέσεις ή Πολιτική.

ΣΥΝΕΔΡΙΑ / ΕΜΠΟΡΙΚΕΣ ΕΚΘΕΣΕΙΣ

Διαφημιστείτε στην κινητή LED οθόνη μας για να προωθήσετε την επίδειξη, το περίπτερο ή το εκθετήριό σας.

Απεριόριστες δυνατότητες
Αν χρειάζεστε ευκρινέστατη εικόνα για τη διαφήμιση της επιχείρησής σας, η κινητή LED οθόνη για διαφημίσεις είναι για σας . Το κινητό μας τρέιλερ LED οθόνης είναι ιδανικό για υπαίθριες αθλητικές εκδηλώσεις όπως κολύμπι, ποδήλατο, αυτοκίνητα, υπαίθρια πάρτι χορού, υπαίθριος κινηματογράφος (καλοκαίρι ή χειμώνα), εκδηλώσεις τοπικού πάρκου, εκδήλωση για το Πάσχα, επερχόμενο τσίρκο, εορταστικές εκδηλώσεις, εκδρομές με σκάφος, εκθέσεις αυτοκινήτων, συναυλίες, αθλητικές εκδηλώσεις σε υπαίθριους χώρους (διασκέδαση, ποδηλασία, μαραθώνιος), ιδιωτικά πάρτι … .. μαραθώνια ή ακόμα και βλέποντας ποδόσφαιρο.

 

Trailer LED οθόνης για ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ!
Υπαίθριο Full High Definition video LED κινητού ρυμουλκούμενου οθόνης για πινακίδες και διαφήμιση. Ως αποτέλεσμα προσφέρουμε ικανά σήματα μεταβλητών μηνυμάτων κινητών βίντεο. Επιπλέον, παρέχει κινητή μεγάλη οθόνη για υπαίθριες εκδηλώσεις και διαφήμιση. Ειδικευόμαστε στη διαφήμιση σε εσωτερικό και εξωτερικό περιβάλλον. Η ομάδα μας θα προσφέρει μια ολοκληρωμένη λύση περιλαμβάνοντας μεταφορά, εγκατάσταση και εκπαίδευση.

Μια χαμηλού κόστους και αποτελεσματική λύση αποτελεί μια οθόνη LED Trailer Επιγραφή με πλήρη έγχρωμη οθόνη LED Billboard Trailer. Θα σας δώσει συνεχή διαφήμιση όλο το 24ωρο. Για παράδειγμα, οι ψηφιακές πινακίδες LED είναι εξαιρετικά αποτελεσματικές όταν έχετε μια δελεαστική προσφορά ή προσφορά που περιλαμβάνει ένα γραφικό ή μια εικόνα. Με δυνατότητα και χρήση ηλιακής ενέργειας, η οθόνη LED Trailer εμφανίζει μόνο το κείμενο και μετακινείται μέσω πολλαπλών σελίδων οθόνης.  Αυτή η νέα μορφή ψηφιακής υπαίθριας διαφήμισης μεγάλης οθόνης βίντεο αλλάζει σίγουρα το παιχνίδι στην υπαίθρια διαφήμιση. Ως εκ τούτου μπορείτε να πείτε αντίο στις παλιές οθόνες που προσφέρουν οι ανταγωνιστές, για υπαίθρια διαφήμιση με στυλ, με το εμπορικό σας σήμα! Ενοικίαση επαγγελματικών LED οθονών με πλήρες κινητό ρυμουλκό υψηλής ευκρίνειας για υπαίθρια διαφήμιση βίντεο και προσφέρουμε το μεγαλύτερο χαρτοφυλάκιο ψηφιακής ολοκλήρωσης οθόνης. Με χρώματα Ultra Bright Display και Remote Web Based Programming. Αυτό είναι το προϊόν που χρειάζεστε για να περάσετε το μήνυμά σας.

 

Ψάχνετε να εκμεταλλευτείτε την εξωτερική ψηφιακή σήμανση για την επιχείρησή σας, τη διαφήμιση, την εκδήλωση ή την προβολή; Οι κινητές εξωτερικές οθόνες διαφήμισης είναι μεγάλες και φωτεινές, αντλούν μεγάλη προσοχή, καθιστώντας τις ιδανικές για υπαίθριες εκδηλώσεις, εμπορικές εκθέσεις και εγκαινιάσεις προϊόντων. Τα βραχυπρόθεσμα έως μακροπρόθεσμα σχέδια μίσθωσης μίσθωσης μπορούν να ταιριάξουν στον προϋπολογισμό σας, είτε πρόκειται για μια εκδήλωση το Σαββατοκύριακο είτε για μια μηνιαία προώθηση.

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ