Ψηφιακή Σήμανση τώρα Εύκολα, Έξυπνα και Οικονομικά

ΔΩΡΕΑΝ Υπηρεσία Cloud για απομακρυσμένη εναλλαγή θεμάτων στην οθόνη σας.
Εναλλαγή θεμάτων στην οθόνη σας χρησιμοποιώντας και το κινητό σας τηλέφωνο.

Χωρίς κρυφές μηνιαίες χρεώσεις & με δωρεάν πρόγραμμα Ψηφιακής Σήμανσης

Εγκαταστήστε στην επιχείρηση σας οθόνες ψηφιακής σήμανσης εύκολα και οικονομικά, χωρίς επιπλέον κρυφές μηνιαίες χρεώσεις.

Με τη χρήση του Digital Signage Free Cloud Media Box μπορείτε να μετατρέψετε οποιαδήποτε οθόνη σε οθόνη ψηφιακής σήμανσης με τη χρήση και μόνο της θύρας HDMI. Διαθέτει WiFi, θύρα Ethernet και η επικοινωνία με την οθόνη μπορεί να γίνει είτε με ΔΩΡΕΑΝ Υπηρεσία Cloud, είτε από το κινητό σας τηλέφωνο εγκαθιστώντας το ανάλογο Αpp από το Google Play, είτε σε τοπικό επίπεδο LAN.

Το Digital Signage Free Cloud Media Box είναι συμβατό με πολλές συσκευές προβολής και υποστηρίζει ποικιλία διάφορων τερματικών οθόνης, όπως απλή οθόνη τηλεόρασης LED, οθόνη τηλεόρασης LCD, οθόνη υπολογιστή, προβολέας, κ.ά.

Δυνατότητα εναλλαγής πληροφοριών ή κειμένου ψηφιακής σήμανσης, όπως εικόνες και video σε τοπικό δίκτυο με τη χρήση WiFi είτε απομακρυσμένα (μεταξύ δύο τοπικών δικτύων) μέσω router.

Διατίθεται με δωρεάν εγκατεστημένο πρόγραμμα ψηφιακής σήμανσης με ευκολία στη χρήση του και δυνατότητες όπως, διαχωρισμός οθόνης σε επιμέρους οθόνες, χρονικός προγραμματισμός, επιλογή προβολής θέματος σε συγκεκριμένη ώρα, κ.ά.

 

 

 

Η επικοινωνία με την οθόνη μπορεί να γίνει από το κινητό σας τηλέφωνο εγκαθιστώντας το ανάλογο App από το Google Play.

Παρέχεται δωρεάν πρόγραμμα Digital Signage για εγκατάσταση σε υπολογιστή και επικοινωνία με την οθόνη μέσω δικτύου (WiFi, Ethernet) για την εναλλαγή των θεμάτων παρουσίασης

Συνήθως το κόστος χρήσης εφαρμογών ψηφιακής σήμανσης κυμαίνεται κοντά στα 15€ ανά οθόνη το μήνα.

Το Digital Signage Free Cloud Media Box σας παρέχει τη δυνατότητα εύκολα και οικονομικά να αποφύγετε τέτοιες χρεώσεις.